A Moment

by - 5:06 PM

Arini sebelum aku balik aku terbelek2 pasal penyanyi2 muda sorang tu dari UK yg lagu pertama yg dia nyanyi Somewhere Over The Rainbow name artisnye Connie Talbot, cute giler orgnye mule2 audition Britain Most Talented thn 2007 xde gigi kat depan, skang ni umo dia da 8 kot.. mase dia audition tu umo dia 6 thn very cute girl, dia mula2 menyanyi mase umo dia 2 thn lagi n yg ajar dia menyanyi adalah pengasuh dia, jadi bagi sesiapa yang ada anak tu ble la suruh nanny korang aja anak korang nyanyi mane tau ble wat album pastu =0






Yg sorang lagi ni dari philipine aku berminat nk tau pasal dia pas dia berduet dgn celine dion la name dia Charice Pempengco orangnye glamour sebab cite dia ditayangkan kat youtube je, maknenye youtube tu mmg power la.. ramai gak artis terkenal disebabkan youtube ni, agak2 nye kalo aku pn nyanyi sedap pastu hari2 click kat youtube mesti glamour gak =0 umo dia skang rasenye da 16 thn sbb thn lepas mase dia perform umo dia baru 15 thn, dia start menyanyi mase umo dia 4 thn lagi, kisah dia ni sedih skit sebab dia nyanyi sebab nk bantu keluarga, ayah dia tinggalkan family dia n pernah acu pistol kat kepala mak dia, mase tu umo dia baru 3 thn, pastu dia berjanji dgn diri dia nk tolong mak dia jadi setiap kali ada ape2 competition dia akan join walaupun hadiah dia x besa, pastu dia diundang ke korea, dari situla bakat dia makin menyerlah hingga dijemput menyanyi seluruh dunia, suara dia seakan Celine Dion, Whitney Houstan and Mariah Carey tu... Wow...





You May Also Like

2 comments

  1. ish buat apa ajar anak nyanyi??

    ReplyDelete
  2. dia ajar biase2 jela, mule2 biasela pengasuh kalo dgn budak2 kadang kan dia aja nyanyi twinkle2 la tp yg ni dia ajar budak tu nyanyi Somewhere Over The Rainbow.. Suara budak tu cute giler sampai Simon yang garang tu pn ble cair...

    ReplyDelete