Chicken Chop Berasap + ABC Spesial

by - 10:21 PM

Hari ini kami semua pegi melawat kak yati ex PA kat opis aku , nasib baikla budak2 opis nk pi ngok so dari perjalanan dlm keta smpi la ke ospital mulut masing2 mcm mak nenek x benti2 becakap tula kalo pompuan ni kalo da jumpe pompuan lain nk bercakap je x benti2 smpi orang keta kat sebelah ketawakan ktorang almaklumla yg masuk tu bkn takat 4 ke 5 orang tp dkat 9 orang tu haa.. so nk dijadikan cite lagi kami pn singgahla ke bomba untuk makan tengahari, menunye chicken chop tp nape digelar chicken chop berasap sebab mase dia bawa chicken chop tu panas2 lagi n berasap2 la pastu sume asap tu menghala ke kak linda je, maafla ye kak linda bau asap kome, and kami gak menikmati ABC Spesial sedapnye ais.. lame x minum ais.. So after that kami pn bertolak la balik ke opis lebih kurang pkul 2.30 ptg smpi at least x la lewat sgt and kak linda dapat parking kat dlm, mule2 si sopi x bg masuk tp pastu bg gak.

So nk dijadikan cite kak linda ckp mase ktorang on d way naik dia gado dgn si sophie sbb sophie kate kalo dia parking situ nnti CC nk parking mane?? so kak linda jawabla balik hello sy ni parking tempat pegawai sy bersalin, sy ni pegawai lg besa dari CC tu haa.. apa hak dia nk parking kat sini, terus terdiam si sophie tu, yela kalo xnk bg orang parking jgn bg sape2 pn parking ini x ada plak kuota CC kat situ... patutla dia dgn senang ati kua minum suke2 sbb balik senang dpt parking...

Ntahla macam2 hal opis aku ni dgn hal kroni lain,puak2 lain.. lantak hang la.. janji bahagia no... 

You May Also Like

0 comments