Kerja oh Kerja

by - 4:30 PM

Arini bos aku masuk setelah sekian lama dia out station so arini aktiviti sukati aku nak wat kerja apa ialah 

 Pertama sekali merekod surat masuk dan keluar nasib baik arini tak banyak sangat. Tapi average setiap hari pun 30 surat je tak sebanyak masa aku kerja kat opis lama sampai dekat 60 surat satu hari.

 Tolong kak fiza sorting dan key in calon2 berjaya nak pegi interview. Yang ini sikit je ada banyak lagi kat kaunter depan tu si fendi n CC rani tengah tolong sorting.

 Yang ini kerja tertangguh tapi padahal nak kena buang je. Malas punya pasal. Yang lain-lain tu jangan ngok ye memang totally bersepah. Malu seh.

Dan yang ini pula hobby favourite aku, kumpul kertas-kertas terpakai buat conteng-conteng gambar kartun takpun buat roket. Takla kertas ni aku guna recycle buat kertas faks takpun surat-surat draf. 

You May Also Like

0 comments