Big Faked Smile and All The Stupid Lies

by - 1:26 PM

Tiba-tiba aku teringat lagu Welcome To My Life, dan memang aku ni jenis suka memerhati perangai orang dan tersengeh sorang2 melihat gelagat setiap orang2 ni, maybe sebab tu kot aku lebih suka menyendiri dari berkawan2 ramai2.


Ada orang kata tak suka dengan orang tu tapi bila keluar ataupun pergi mana-mana boleh pulak ajak, pastu mengutuk2 di belakang orang tu. So kalo tak suka kenapa nak buat suka2 tapi lumrah manusia semua suka hidup dalam penipuan dan buat2 suka konon semuanya bagus dan cantik. Iyaks what a stupid lies.


Ada orang pula tak suka tengok orang lain lebih skit mulala sabotaj adoyai ada gak orang jenis macam ni


Ada gak yang jenis suka menunjuk2 (show off) pada orang (Oh! Im the Queen/ King of the Best among the Best).


Macam-macam ragam orang ni tapi yang sudah pasti dorang suka berpura2 senyum tapi dalam hati ada macam2 =0

You May Also Like

0 comments