Positive

by - 11:37 AM



Setelah 3 tahun menunggu akhirnya terhasil juga usaha aku kali ni, tapi apapun nak kena check dengan doktor dulu takut gak kalo keputusan tu salah, walaupun dua kali aku check tapi still aku tak nak terlalu excited takut kecewa nanti. Yelah bukan sekejap2 menunggu tapi bertahun-tahun jadi tidak boleh terlalu kesukaan cukuplah gembira sikit dulu.

So hari sabtu ini, aku dah pun book appointment dengan doktor thokha untuk memastikan keputusan tu sahih.

You May Also Like

0 comments