No Facebooking Today

by - 6:53 PM

Hari ini dalam sejarah, aku tak main internet, tak main facebook, dan juga tak bukak blog. Sebabnya sibuk mengerjakan TNT bos aku, almaklumla dateline 10hb, bos aku plak senantiasa busy dan aku kena kejar dia ke sana sebelum dia berangkat ke mana2 bahagian dalam Malaysia ni.

So nampak la juga aku bekerja hari ini, kalau tak memang banyak main jela, jadi kepada mereka2 yang rasa saya tunjuk rajin time bos ada, harap maaf ye saya memang tunjuk rajin pun dan saya memang bz time bos ada je, time bos takde saya bersuka ria berjimba-jimba sakan. 

Tapi nasib baik aku da beli sarap siap-siap dan sempat pi beli lunch huhu sedapnye makan hari ini walaupun makan ulam dengan paru goreng je =0

You May Also Like

0 comments