Suka Hati Tukar

by - 10:35 PM

Ye masuk ni aku tak tau da berapa kali dah aku tuka nama blog aku n nama profil aku cuma gamba je aku baru tuka 2 kali sebab malas nak letak gambo terkini yang serabai mabai. 

nama blog aku

1 > radin aden
2 > cerita aden
3 > aden stories
4 > pembancuh kopi (yang ni aku tak tau nape xde aden)
5 > adenstorys (balik semula ke lama)

nama kat profil baru 2 kali tuka

1 > radin ime rahayu
2 > radin aden
3 > pembancuh kopi (sampai bos aku soal siasat aku kenal dengan mane2 pembancuh kopi ke) 
4 > aden  

Jadi pasni aku tak tau nk guna nama apa pulak tapi yang penting aku memang takkan stick pada satu nama yang sama 

You May Also Like

2 comments

  1. oi..patutlah aku click dia kate link doesn't exist..ceh!sile update ari2..ahaha..bosan oh!opit sini sume dia block..seb baik la blog derang tak block..kalau kene block jugak, insyAllah aku meroyan..kah!! :p

    ReplyDelete
  2. Opis aku sume website ble masuk smpi nk muntah aku ngok internet ni.. dulu sume kena block bile da dpt internet 24 hours da mcm beruk baru jumpe internet hehehe aku hupdate time mood nk merapu tu datang je kalo x mmg x terhupdate la blog ni

    ReplyDelete