Help!!! I need a vacation

by - 2:03 PM

Rasanya da lama tak pi berjalan2, da boring + tepu tahap gaban da ni, pi keja balik keja pi keja balik keja. This week en asben amik cuti awal, ari kamis da stat cuti, smpi isnin sbb krismas jatuh ari ahad. so nk ajak dia pi jalan mana ye.. takkan nk duk uma je kot. tp ari jumat tu aku still keja la, kalo ikut ati nk cuti tp bile ngok balance cuti tinggal ciput2 je, nak bawa ke tahun depan lagi. Huuu... Tahun ni aku banyak abiskan cuti untuk family, adik kawin, sedara kawin, bakal sedara kawin jadi starting next year tak ble nk abis kan cuti ke benda2 tu lagi, next year da ada baby lagi kena jimat2 cuti. sorry my dear family kalo ada org kawin2 tak ble nk follow lar. 

So planning next year time cuti chinese new year ingat nak berjalan luar dari johor, yela cuti lama 4 hari tu, tp still dlm proses plan lagi maybe jadi maybe tak ngok budget + ble cuti tak time tu. Skang aku da xyah risau nk tinggal bos lagi sebab mmg akan ada yg mengganti heheh secara suka+rela. So aku boleh cuti dengan sesenang atinya =)

You May Also Like

0 comments