Interview Cikgu Taska

by - 12:34 PM

Ini adalah cerita minggu lepas, so HQ telah mengambil keputusan untuk adakan interview pada 8 dan 9 oktober dan pada masa kejadian dorang amik keputusan tu da 3hb dengan tempat interview takde lagi, panel pn takde lagi mmg masing2 menggelatat buat surat buat dan seperti biase kalau buat sesuatu tu terlalu mengelatat so banyak la silapnya yang dibuat. So bila da banyak silap asik nak mara jela kejanye.


So sementera dorang terpulas2 jadi urus setia kat Batu Pahat aku duk dengan tenang di Pejabat, tenang ke?? Tepon berdering2 non stop nak pi kencing pun tak ble tp at least aku berada di sini dan bukan disana itu yang penting lain tak penting 

So bila da jawab tepon macam2 soalan la akan ditanya oleh calon-calon yang tak berjaya dan berjaya ada yang menangis ada yang mara so aku layankan jela aku boleh buat ape kalo dia x dapat atau terlepas interview ke, nak salahkan sape? salah kami ke? tapi apa pun kalau da berjaya tu janganlah menyombong bagai, budak2 ni belum dapat kerja masing2 hormat je kite macam harapan sgtla keja tu, bila da dapat keja, berlagak nak mampus rase macam nk ketuk2 kepala sorang2. 









You May Also Like

0 comments