Kisah aku baju n tokei kedai

by - 10:58 PM

Ni salah baju yg aku beli, aku beli 3 pasang sume skali rm160, pastu tudung chifon 2 pasang rm110 yela aku pn teringin gak nk pki tudung lawa2 so beli jela haha lg 2 pasang tgh rendam bg ilang bau kedai.

Yg paling memalukn customer kedai ble ingt aku tokei sbb aku pki tshirt n jeans je pastu pki beg selempang plak mmg selekeh abis. Even tokei kedai pn tny aku ni peniaga ke huhu nmpk sgt xde ciri2 seketari tu, pastu tokei tu xnk malukn aku dia cover soalan 'oh cara akak jawab tepon mcm org beniaga' sabo jela.. pasni aku kena jage skit la pnampilan

You May Also Like

0 comments