Malam Gala Gemilang Opis Ku

by - 12:09 PM

So after a long stressing day and nite akhirnya tibanya malam yang dinanti2 oleh semua kakitangan opis aku malam galak gemilang. Memang minggu tu agak mencabar bagi diri aku sebab anak aku demam, pastu aku cirit birit plak bersambung-sambung keletihan yang tak terjangka dek akal. 

Malam tu gak aku melaram sakan la ahaks bukan selalu kan dapat melaram sakan2 macam tu.. kang pi keja melaram macam tu orang kate da gila ke hape... 

Ni aku pas di touch up Kak Siti

Me and my familia

Ni gambo ramai aku da xde sebab aku da cabut balik anak nk tidoq
Pemenang Ratu Malam Tu

So malam tu memang happening la sebab semua orang menunjukkan kesungguhan dengan make up and baju bagai jadi xde la aku rase janggal sangat pakai baju macm tu... n pemenang king plak dimenangi oleh suami ila and queen di menangi oleh anak kak tina. Judge nye budak2 hotel.. So xpela kita paham kalo orang lua undi mesti la dia undi anak dara solid molid... Apepun ble cuba lagi pada tahun2 yang akan datang

You May Also Like

0 comments