Tiket Parking

by - 2:21 PM

Ni cerita ari ahad yang lepas, aku pi ke Jusco dengan hubby serta anak aku. Mase nak balik tu hubby aku pi la Auto Parking :

Uncle : Ini mesin rosak la, u bole tunggu kejap tak saya mau amik kad saya satu lagi.
Hubby : Uncle singgit aje baya jela. Takkan nk suh saya tunggu.
Uncle : Takpe2 i pegi amik kad i lagi satu
(Hubby Terus amik singgit then masukkan kat tempat baya, pastu kad parking dia kua)
Hubby : Uncle sudah baya, u amik la u punya kad.
Uncle : Oh tenkiu2..
Hubby : Singgit pun nak kira.. 

Ok fine la uncle you xnk baya u ckp jela we can give u RM1 tu..


You May Also Like

0 comments