Exam KPSL N41

by - 4:05 PM

Ok ramai tak percaya aku amik exam ni, dorang like what?? kau layak eh amik exam ni, aku ingat EO je yang amik exam ni, so what?? aku amik pun bukan semata-mata nak naik pangkat je tapi nak asah otak aku ngok masih berfungsi lagi ke tak, last time aku duk exam KPSL ni pun tahun 2007 kot, tu pun last paper undang2 aku tak amik.

Antara buku-buku yang aku kena telaah.








You May Also Like

0 comments