Novel Projek Memikat Suami

by - 4:12 PM

Aku da terjebak dengan novel ni sejak tengok teaser drama ni dekat astro, macam best je ceritanya. dan ternyata memang best, dia siap bagi tips rumah tangga bagi yang dah berkahwin dan bakal berkahwin =)

Dekat astro baru episod satu. Aku dah baca habis novel dia siap tido pkul 3 pagi nak habiskan novel ni punya pasal. Nasib baik la sekarang ni memang susah nak tidur jadi layan novel la ape lagi.


Tapi nak tengok kat tv takdela sebab kena berebut kontrol dengan family hehehe

You May Also Like

0 comments