Perlu ke Beli Set Bersalin Tradisional??

by - 5:22 PM

Aku dah beli set berpantang shaklee jadi sekarang tengah berfikir nak beli set berpantang tradisional lagi tak?? Aku da order dengan adik aku minyak urut, param dan pilis, jadi tinggal beli jamu makan je. Air rebusan pula aku tanya dengan mak, mak kata ayah aku akan carikan daun-daunnya. Jadi sekarang tengah berfikir patut atau tidak patut aku membeli set lain. Kat otak aku sekarang ni macam nak beli set nona roguy sebab macam best je. Macam-macam minyak ada. Harga dia rm370 tu. Bukan murah-murah. Jadi perlu ke aku melaksanakan pembaziran atau tidak???

You May Also Like

0 comments