The Heirs

by - 1:58 PM


Sekarang ni aku tengah layan cite The Heirs plak tengok bila berkesempatan je, sebab Lee Min Ho dan Park Shin Hye berlakon. Bila layan cite ni rasa macam tengah tengok cite Boys Over Flowers tapi version lain. Sebab cite pasal budak-budak kaya dan seorang budak perempuan miskin. Cite korea suka sangat buat cite mcm ni ek.

Tapi agak sedih la bila seorang budak lelaki yang kaya tapi sebab dia anak perempuan simpanan dia tetap dianggap anak luar nikah dan tak diiktiraf keluarga dia. Walaupun kaya raya tapi rasa macam orang miskin juga.

Zaman sekarang ni ada lagi kelas-kelas orang kaya vs orang miskin pastu main kasta-kasta pula da macam zaman dulu la plak


You May Also Like

0 comments