First Day Cuti Jumaat

by - 10:30 PM

Hari ini dalam sejarah merupakan hari pertama pada tahun 2014 cuti pada hari Jumaat setelah Sultan Johor memperkenankan cuti pada hari Jumaat. Jadi disebabkan aku da start cuti dari hari rabu haritu jadi tak la terasa sangat kejanggalannya kalau tak mesti rasa macam pelik je.

Hari ahad ni pula da start keja, first time keja ari ahad. Disebabkan dah terbiasa kerja hari isnin pada tiap minggu bekerja jadi kadang-kadang tersasul gak bila orang tanya 'Bos ada ari apa?' aku jawab 'Ari senin la, pastu ooops ari ahad ni da ada da'.

Bos aku plak dalam sejarah dia nak buat miting ari ahad dia kata sebagai permulaan tahun baru. Layanz jela ye.. Tugasan ari ahad ni. siapkan bos punye claim minta-minta sempatlah diproses untuk bayaran huhu sebab last year aku proses kat johor je.

You May Also Like

0 comments