Husna dan Ulser Mulut

by - 11:00 PM

Ni first time Husna kena ulser mulut yang begitu teruk, silap aku juga sebab tak check awal. Aku ingt takde benda tapi tak sangka agak teruk gak ulsernye.

Tadi aku dah bawa husna jumpe Dr. Dhass sebab klinik kanak-kanak Loh yang selalu aku pi tutup arini.

Dr Dhass cakap mulut Husna dah dipenuhi ulser sehingga ke tekak dan mula bernanah. Kesian sangat kat Husna. Dokto mula suspek HFMD tp dia ngok tgn kaki dia xde kua bintik lgpn Husna tak kua uma pi shopping complex hampir smgu. Last kua masa smbut besday husna kat jusco. Maybe dia jangkit dgn budak kat playground ke aku pn xtau.

Jadi buat masa ni aku pantau sendri dulu sbb dr ckp kalau dia stat xnk mkn or minum aku kena bw ke hospital utk masuk air tkt dia dehydrate.

You May Also Like

0 comments