Taska Vs Pengasuh

by - 10:52 PM

Next year Husna masuk 3 tahun, aku ni dalam dilema sebab Humaira macam takde pengasuh, mak aku kejap nak jaga kejap tak nak jaga bergantung pada mood dia pada hari dan masa tersebut. Next year aku da start kerja balik kalau nak sambung cuti kang ada boss aku bagi notis 'Sila Berhenti Jelah'. 

Jadi pilihan yang ada sekarang anta kat mertua aku. Mertua aku pulak dialisis jadi rasa serabut macam nak susahkan dia. Jadi kami cadang nak hantar Husna ke Taska, pukul 12 tengahari kelas dia habis. Humaira pula dijaga sepenuh hari macam biasa. 

Taska pagi2 aku da kena mandikan husna, hantar terus ke taska pukul 7 pagi. Awal giles aku xtau boleh ke tak boleh ni. Macam kesian kat anak aku tu pun iye.

You May Also Like

0 comments