My Soulmate

by - 11:20 PM


Tadi bukak facebook saja jelah amik test yang ntah apa-apa ni. Tapi macam betul la pula. Sebab aku dan Mr. Bear memang satu sekolah dan dia memang duk sebelah kelas aku pun dulu.

Kami ditakdirkan tak pernah bertegur sapa pun masa sekolah dulu. Aku selalu berborak dengan member dia je sebab member dia nk ngorat member aku jadi konon aku ni jadi orang tengah lah.

Tapi ditakdirkan 3 tahun lepas sekolah, dia kontek aku menyamar sebagai Yus, dan konon duk kat Wadi Hana yang aku pun memang blur tak tau kat mana tempat tu.

So after a few month baru tau rupanya dia senior sekolah aku dan kami keluar jumpa untuk pertama kalinya di bus stop SKPJ1 dan keluar ke City Square.

Dari situlah bermula perjalanan kawan-kawan kami sampai ke jinjang pelamin dan berkeluarga.

You May Also Like

0 comments