A'Famosa Resort, Malacca Trip

by - 11:37 PM

Mula-mula aku tak suka nak ke resort ni sebab 7 tahun yang lepas Aku pi tempat ni memang tak best, makan tak sedap, hotel bilik view creepy.

Tapi Kali ni punya trip memang terbaik. View bilik pun best, bilik suite deluxe selesa, makan sedap, water park seronok cuma air Kotor sikit.

Kali ni pergi sebab company trip Mr. Bear. Start dari 23 hingga 25 December 2014. Dia kerja merangkap company trip. Da macam ikut dia pi courses pun iya. Kalau dikira-kira ini company trip kedua yang Aku pergi. First masa husband Aku kerja dengan MHHE. Masa tu Husna tak lahir pun lagi.

You May Also Like

0 comments