Akhirnya Beli Jua Xiomi Redmi Note 2

by - 10:36 AM

Ye akhirnya berganti juga Samsung S3 aku. Abis kena pecah tabung sebab handphone lama asyik hang je. Niat di hati nak beli Iphone 6S Plus (nampak tak tamaknya tu) 




Tapi duit di tabung hanya mampu beli Xiaomi Redmi Note 2




Jadilah janji ada phone. Bole sms, call and whatsapp.

Disebabkan samsung aku masih boleh pakai cuma lembap tahap siput sedut, jadi da ada 2 phone kenalah ada 2 nombor kan. Dan aku ingat nak pakai sim kad hotlink je, tapi kat situ xde jual, punyalah besar shopping complex xde jual simkad hotlink or maxis. Jadi beli jelah Red One try pakai sebulan ngok acaner. Kalau rasa menyampah boleh terminate.

You May Also Like

0 comments