Bila Tiba Disember dan Januari

by - 4:31 PM

Bila tiba Disember dan Januari je mesti hati berdebar-debar, tangan terketar-ketar, otak bergegar-gegar sebab nak siapkan HRMIS dan line plak time nila sibuk yang amat. Aku punya LNPT setel dah tinggal bos aku punya je nak touch up sikit sebelum dihantar. Tahun ni dateline 31 Disember 2015 plak tu untuk hantar LNPT. Memang masak la aku.

Cuma dateline SKT 2016 je tak kua lagi. Tapi aku da sedia da data-data tinggal key in je. Ye kali ini aku lebih bersedia ye HRMIS. Huh.

Tapi HRMIS 2.0 ni best betul sebab dia cantik, mudah dan laju sikit. Cuma buat masa ni da 2 hari aku cuba masuk ruang LNPT tapi masih tidak berjaya.


You May Also Like

0 comments