Kisah Kopi 434

by - 2:16 PM

Dulu aku dikatakan paling tak suka bau kopi apa lagi rasa kopi sebab rasanya yang pahit semaung. Tapi sejak kahwin dengan Mr. Bear, family dia memang penggemar tegar Kopi sedangkan aku kopi pun tak pandai buat, teh O pandailah sebab family aku hantu Teh O.

Maka berkenalanlah aku dengan kopi favourite keluarga Mr. Bear iaitu Kopi 434 yang berasal dari Muar. Dari tak suka bertukar menjadi sukanya sampai setiap pagi minum (orang opis aku marah gila kalau aku minum sebab bau kopi kan memeningkan).

Time mengandung je aku tak minum tapi time lain semua minum.


RM8.00 satu pek
Satu Pek ada 20 Peket

RM23.80 satu balang
Satu balang ada 100 Peket


Kalau rasa-rasa nak try boleh lah order ye. 

You May Also Like

0 comments