A True Sailor Never Abandon Their Ship

by - 9:17 AM

So hari ini aku super busy gile sebab bos ada. Dorang semua da tau kalau aku kelam kelibut macam lipas kudung tu and kalau aku pakai heel dan kasut means THE BOSS IS IN THE HOUSE.

Tapi sebab heel aku da rabak maybe sebab aku ganas sangat jalan laju2 mana tak terkoyak, kalau kasut tu boleh cakap maybe dia akan jerit tolong selamatkan aku dari perempuan ni.

So my boss in the good mood today sebab walaupun ada krisis dia still under control lagi mood dia tak macam aritu.

Salah satu sebab maybe courtesy bila staff menjawab the why factor bos ajukan.

One thing i learn, if you make mistake admit and dont put blame on others.

If the boss want it settle by tomorrow you must settle it and dont give excuse.

A unit must unite kalau ada crisis apa pun kena deal together dont deal it alone. A true sailor will never abandon a sunken ship. So aku rasa agak lega, aku cakap ramai tak terlibat? So can the problem be settle here and not included outsiders. if the answer is yes then we can settle the problem. And everyone help that is the important thing. 

And my boss delightly help mudahkan kerja tak banyak cerita. 

So problem solve.


You May Also Like

0 comments