Pregnant again

by - 8:43 PM

So actually dapat tau pregnant dalam minggu lepas kalau ikut kiraan da 7 minggu lebih tapi bila doktor scan minggu lepas 18/9/2017 to be the exact date doktor kata hanya nampak ruang and x nampak heartbeat baby pun lagi. Jadi doktor suntik ubat hormon and bagi aku supplemen asid folic 5 mg dan duphaston.

So minggu ni doktor check lagi 25/9/2017 nampak sack baby so doktor kata ada perkembangan cuma belum nampak heartbeat lagi. So kena suntik lagi ubat hormon and makan ubat asid folic dan duphaston lagi.

Masa mengandung kan humaira pun aku kena suntik sampai 11 minggu and makan ubat juga tapi tak ingat kan. Cuma ingat bab suntik tu je. Doktor kata aku ni masalah hormon so kena support dgn ubat hormon juga.

At least ada inisiatif untuk selamatkan baby and pastikan baby hidup. Really hope the baby can make it. Macam humaira dulu. Sebab tu bila humaira buat perangai degil dia je i remind my self  that its not easy to have her and husna so kena SABAR

You May Also Like

0 comments