Esok last paper exam KPSL N41

by - 10:50 PM

Esok hari terakhir aku jawab soalan KPSL N41, Paper esok Undang-Undang Umum subjek yang paling aku tak suka sebab last time aku ambil paper ni masa aku duduki ujian KPSL N27, memang giler susah sebab tiga kali aku amik n tiga kali juga aku fail.

So paper semalam paper Perintah Am, Arahan Perbendaharaan, banyak keluar pasal Perintah Am.

Paper hari ini PKPA, Arahan Keselamatan n Penguruan Pejabat, soalan yang keluar soalan pengurusan mesyuarat, kaunter, piagam pelanggan, benda teringkat. Aku x dapat jawab 2 sub soalan yang mana 10 markah dikira burn macam tu jela.

Semalam juga aku berkenalan dengan EO pejabatblain yang satu bangunan dengan aku, yelah aku pun jarang merayap time exam boleh pula berkenalan.

You May Also Like

0 comments