Pregnant Again

by - 10:06 PM

Pagi tadi aku buat urine test sbb Bestfren x datang2 sekali cek2 positif plak. So aku buat check susulan dgn dokto nak tau da berapa minggu. So dokto scan dan yang merisaukan aku sebab ada kantung je babynye x nmpk lagi. Jadi dokto nk menyedapkan hati dia kate maybe baru sangat x dapat detect even heartbeat baby pun x dengar lagi. Doktor cakap sama ada kantung tu kosong or ada baby kena tunggu lagi 2 minggu baru tau.

Rase berdebar la juga bila doktor cakao macam tu jadi sebagai langkah berjaga2 aku kena jage makan n jage kesihatan.

Aku gak minta advise doktor aku still BF anak aku jadi boleh ke aku teruskan or kena stop dan doktor kata tiada masalah boleh teruskan juga.

You May Also Like

0 comments