Kisah Solat Jemaah

by - 4:54 PM

Post ni aku jumpa kat FB My Media Hub memang kelakar gila. Sebab tu la yang aku alami bila solat berjemaah.


Baca Kuat

Yang ni anak aku pun pandai ajuk psss psss psss

Bau Stokin

Kalau time solat ada yang pakai stokin bacin dia pnya bau pehhh boleh pengsan


Orang Sebelah Tindih Telekung Kita

Masa ni memang tersenget-senget kepala menarik sambil menahan jangan tercabut telekung
Termasuk Jemaah Lelaki

Ni kalau masjid atau surau just pakai tirai je time kipas laju bukan telekung kita je terkibai-kibai tapi kain pemisah pun terbang tinggi sampai kita termasuk tempat jemaah lelaki.




You May Also Like

0 comments