My Shaklee Journey

by - 2:27 PM

So akhirnya aku jadi ejen pengedar sah shaklee. Punya lah lama baru dapat join? 

Kenapa dulu tak join?

Dulu saya makan dulu saya tak terpikir nak join. 

Saya mula menggunakan Shaklee ketika berpantangkan Husna pada tahun 2012. Disebabkan Doktor Pakar yang merawat saya melarang keras saya makan Jamu pada ketika itu saya menggunakan alternatif makan vitamin bagi menampung keperluan kesihatan saya.

Ingat lagi masa tu set pertama saya makan diberi dalam bentuk set ubat yang pakej kecil punya. Khas buat mereka yang baru nak mencuba produk Shaklee. Tapi rasanya da tiada lagi set packaging kecik macam tu mungkin untuk mengekalkan kebersihan produk.

So im officially and agent. Yeay.

SID Radin 
0197542187


You May Also Like

0 comments