Lie To Me Episode 8 Preview

by - 1:01 PM

Ni hanya Preview bagi episod yang bakal terjadi malam ni, tak sabar aku nak tau apa cerita, disebabkan sumber tempat aku download torrent tu bercuti panjang dan aku pun bakal bercuti minggu depan la baru dapat ngok cite ni huhu tak sabar nak tau siapa yang bakal Ki Joon pilih Ah Jung ataupun Yoon Joo.

Aku berharap sangat dia pilih Ah Jung sebab chemistry yang ada. Dalam episod ni juga ada babak adegan 'Cola Kiss' hehehe ramai yang menanti adegan yang ini yang mana dorang bergado dan main dengan air cola dan end up kissing each other.

Pali pali cant wait for it!!!

You May Also Like

0 comments