Spend A Little Money On Myself

by - 8:59 AM

Semalam akhirnya aku beli juga Galaxy S III yang aku duk usha dari bulan lepas lagi usha punya usha tatap punya tatap terus terbeli huhu takpelah spend duit untuk diri sendiri juga bukan orang lain, asik belikan orang je diri sendiri tak pernah nak beli apa-apa.

So aku tak tau la tokey kedai tu yang tipu aku ke atau aku yang sengal, aku minta baru dia xnk bagi, dia bagi yang display juga kalo ikutkan malas da nak beli mase tu tp mata n tangan ni x nak lepaskan henpon tu x pasal2 aku beli juga...

So yang galaxy tab aku tu bolehla aku let go kat mak aku, dari aritu dia minta sbb henpon yg ktorang beli untuk mak masa besday dia da kena rembat dengan ayah sebab ayah punya henpon da rosak. Takpela janji semua orang bahagia.

You May Also Like

0 comments