Husna da masuk 5 bulan

by - 12:43 PM

Pada hari isnin 8 hb oktober yang lepas aku bawa husna pi check up and inject skali so punyala ramai orang menunggu sampai tertido2 anak aku nasib baik dia tak meragam agak2 meragam je aku sumbat 'tut'.

So tunggu punya tunggu sampaila giliran kami dipanggil ke bilik nurse, so nurse check2 tanya da pusing ke belum, aku kate belum, pastu dia tanye da capai2 barang ke belum aku kate da tp dia pilih yang ada bunyi2 je yang xde bunyi dia xnk capai, so aku tanya misi nape anak aku tak pusing lagi dia kate maybe sebab anak aku badan besa. badan besa?? aku rase anak aku comel kecik je tp misi dia mesti tau lebih kot. Skang berat husna da mencecah 5.8kg patutla tangan umi makin sasa anak umi makin semangat rupanya.

So lepas da jumpe misi pi la giliran suntik plak, ada orang potong line tp aku x kisah pun sebab maybe dia tak sanggup tunggu lame2 almaklum la kakitangan x ckup psakit ramai. Jadi setelah anak aku dicucuk dia x nangis langsung macam pelik plak tp bagusla at least x lalak2 kang dia lalak aku pn same lalak.

Malam tu alhamudillah husna tak demam sebab kena inject tu, tu la hasilnya susu badan kot, anak punya antibodi kuat ape pun bersyukur kurniaan tuhan yang satu ni.

You May Also Like

0 comments