Beli Buku MUET

by - 4:04 PM

Ya akhirnya aku dah beli buku MUET, niat aku nak ambil exam MUET ni next year, yela kalau amik awal-awal kang expired pun cepat, jadi amiklah lambat2 skit pun takpe, dan aku juga beli buku resepi untuk husna dan juga buku resepi 30 minit meal, tak tahu la boleh buat ke tak, aku ni kan hangat-hangat taik ayam je. 


Ye tahun depan aku nak exam MUET plak, tahun ni aku amik exam KPSL N41, tahun depan aku amik exam MUET plak..

You May Also Like

0 comments