First Day Kerja Di Hari Ahad

by - 4:48 PM

Hari ini merupakan hari pertama aku bekerja di hari ahad setelah cuti bertukar ke Jumaat dan Sabtu, aritu aku post pasal cuti hari jumaat, kali ni aku post tentang kena kerja hari Ahad pula. 




Yang seronoknya.... 

 Jalan tak Jem, xyah berebut-rebut dengan orang nak masuk Singapore.

Yang tak seronoknya....
Suami dan anak kat rumah, sangat jeles.... 


Disebabkan aku ni weekend wife jadi dapat jumpa Mr. Bear hari sabtu dan ahad sahajalah. Dah aku cuti Jumaat dan Sabtu kami ada masa bersama hari Sabtu sahajalah.


You May Also Like

0 comments