Beauty and The Briefcase

by - 12:41 AM

Tengahari tadi aku layan movie kat Lifetime best gak la tentang seorang penulis muda Lane yang perlu menulis article tentang percintaan dengan pekerja syarikat berkolar biru. Jadi disebabkan syarikat yg ditempatkan adalah syarikat kewangan dia perlu bekerja menjadi setiausaha kepada seorang bos yang muda, berpotensi dan kacak nama Tom. Dalam masa yang sama dia perlu mencari cinta dan bercinta dengan orang macam Tom.

Jadi misi mencari cinta dan mengejar impian pun bermula di mana dia mula mengenal erti cinta sebenarnya.




P/s Pelakon kacak Kyle XY lelaki xde pusat tu pun ada 

You May Also Like

0 comments