No More Trip To Shopping Complex

by - 11:03 PM

Ini alkisah aku bawa Husna n Humaira ke Jusco Tebrau sebab nak cari botol yang Humaira nak hisap sebabnye da 3 botol aku try bg sume Humaira reject. 

Dia rase je puting getah n susu EBM trus dia tak nak.

Jadi Husna nampak kawasan permainan kat Jusco tu menangis2 smbl baring dlm troli nak main tp mcm biasa aku buat hati kering xnk bagi dia main.

Jadi terpk la pasni rasenye aku xkn bw dia ke tmpt2 mcm ni lgla (cakap je nanti bawa juga lagi, mmg x serik kan...) kalau nk main pn pi taman jela. Dia da pndai nak main da pandai pilih ape dia nak n xnak jadi agak sukar dikawal kalau pergi ke shopping complex ni jadi xnk serabut kepala xyah bawa trus.

You May Also Like

0 comments