Membeli Belah Sempena Raya Haji

by - 10:34 PM

Kalau orang lain time raya haji mana ada membeli belah, tapi aku kali ni beli baju sikit untuk anak-anak.

Husna aku belikan baju siang sepasang dengan adik dia. Pasni memang akan banyak baju sepasang adik beradik. 

Humaira aku belikan banyak sikit, sebab baju tidur dia banyak da x muat, kalau ada yang husna punya macam dah lusuh sangat, pastu aku belikan dia baju renang yang super cute miut yang dijangka dia boleh pakai sampai umur dia 2 tahun. 

Husna da ada baju renang yang aku beli masa dia baya Humaira, masa tu niat di hati nk bawa dia ke kolam renang xpun berenang depan rumah tapi husna tak suka la pula....

You May Also Like

0 comments