Exam Muet

by - 12:39 PM

'Tak lama lagi aku akan amik exam muet, my brother ask me 

'Why i wanna take that exam'

My answer is.

'Kenapa semua benda nak kena bersebab?'
Nape benda kat dunia kalau takde sebab tak boleh buat ke???

Ok apa-apa hal kena ready untuk exam ni. Cuak mak nak da lama tak exam ni.

Disebabkan pada tarikh aku nak ambil exam ni clash dengan tarikh adik aku konvo dan juga PIL aku dialisis. Anak-anak Mr. Bear la kena jaga.

Tak dapat ku bayangkan macam mana Mr. Bear nak layan the two Sharifah kat rumah sorang-sorang nanti.



Photo Credit to Polimelaka

You May Also Like

0 comments