Hadiah Hari Lahir

by - 11:53 PM

Baru-baru ni aku masuk umur 30 tahun, bangga betul ek umur da masuk 30, jadi Mr. Bear tanya nak hadiah apa??? Aku pun tak tahu tapi aku ada sebut-sebut nak printer camera senang nak print gambar anak-anak aku.

Jadi pada hari lahir aku, Mr. Bear bawa aku jalan-jalan sekitar City Square tempat kami bercanda-canda dulu dan jalan BERDUA je. Katanya hadiah hari jadi paling best kekeke.

Bila aku cakap-cakap nak beli car seat untuk husna dia suruh aku buat pilihan plak antara 

Car Seat dgn Printer mana satu aku nak???






                    




ATAU






Mestilah aku pilih car seat anak aku kan. Tapi tak tahulah kalau dia belikan aku printer ni juga. Saya tak kisah hehehehe

You May Also Like

0 comments