Andrew James Ice Cream Maker

by - 1:56 PM


Cantik tertarik kau memang Da Bomb

Brand : Andrew James
Capacity : 1.5 Litre
Colour Available : White, Red
Voted as Best Buy Ice Cream Maker by Which Magazine
Make delicious homemade ice cream, sorbet or frozen yogurt in only 20-30 minutes
Fast freezin bowl with 1.5 litre capacity
Extra large ingredient funnel
Includes full instructions and delicious recipe suggestions

Haritu teruja sangat nak buat ais krim pakai mesin ais krim maka gigihlah membeli dan menunggu selama 3 bulan juga untuk sampai ke malaysia. Aku beli dengan personal shopper UK yang guna nama mybazaaruk kat fb bole cari. 

Masa beli ni ramai gak la bunyi ala kak boleh buat pakai blender je kan tak payah pakai ice cream maker pun bole. 

Memanglah boleh dik tapi ice cream pakai blender guna bahan Susu Sejat dik oi... Pastu nak masuk dalam peti blender then masuk peti lagi blender la lagi. Akak ni tak la serajin tu. Makanya nanti akak da buat akak share kat sini ye. 

Akak nak try buat ais krim sihat untuk anak-anak. Kurang gula dan kalau akak berjaya buat ais krim tanpa susu yang mana impossible la sebab tak de susu dia jadi sorbet je. 

You May Also Like

0 comments