Pagi Yang Hangit...

by - 11:47 AM

Yaa geramnye aku hari ini.. pagi tadi aku membawa kereta kesayanganku untuk pegi bekerja, mula2 tu aku rase arini aku berasa sangat bertuah... sebab sepanjang trafic light yang aku lalu semuanye hijau, sehingga aku sampai je jalan area stulang tu ada la satu keta waja yang dipandu oleh seorang pompuan cina menunjukkan kekurang ajarannye, mase aku tengah menunggu trafic light jadi ijau dia yg mule2 kat belakang aku tu potong ke kanan aku ingat dia nk ke kanan so aku wat dek jela sehingga la tiba2 je dia mencilok dekat depan aku da aku first time tu aku hon orang, pastu bile da potong aku tu bawa terkedek2 plak tu, tadi x sabo sangat, lepas tu aku da nmpk kelibat keta tu sehinggala aku tiba di kawasan tempat opis aku tu aku nampak keta tu lagi aku rase mcm nk calarkan je keta dia, geramnye....

Memandu kat JB ni memang lebih mencabar la dari memandu kat KL tu, dala cina-cina keparat ni kurang ajar, belum campur orang2 singapore yang memandu kat area CIQ tu semua mcm C****A, terutama motor2 dorang tu, dala jalan kat negara orang x bayar road tax pastu beli uma pn senang, orang Malaysia ni mmg baik sangat bagi muke kat orang Cina and Singapore yg keparat2 tu... Geramnye!!!!!

You May Also Like

2 comments

  1. Sabaq bebanyak na... heheheh!! Diorang mmg macam tu.. orang pun dah terkena macam tu banyak kali dah.. Kak raden nak tau, keta orang ni dah jadi 'buruk' dah.. Yela, kena calar ngan kena kemik kat orang2 yg mmg betul2 C****A tu... mmg ada gak orang suspek sape, tapi tu la, xnakla kita jadi 2X5 jahanam macam diorang..hmmm, sabar je la gamaknye...:-(

    ReplyDelete