Mual di Pagi Hari

by - 9:37 AM

Tak tahu kenapa pagi ni aku rasa mual, sebab ubat aku makan tu ke? atau sebab bebola ayam yg hangus aku telan tu, tapi yang penting perut aku terasa senak sangat. 

Ok anyway cite saringan pagi2 aku da gosip dgn budak opis aku tentang calon penerima apc tahun ni, terkejut beruk aku ngok salah sorang calonnya. yela aku pun tanye la si polan sape yang calonkan dia, dia kate sape lagi kalo bkn 'the big brother' and then aku pn like 'owh...' aku pn da expect dia ble dapat punya tahun ni, yela ngok kekamcingan dia dengan bro tu pun da ble agak konpem la ble dpt.

and then ada la budak baru lapor diri, nak kate baru xdela baru sangat budak tukar je, bro suh hold budak tu dulu konon nak suai kenal, and then aku ngok dia suruh budak tu tolong plak org tu, aku like 'eh kate keja bagus sgt org lain keja lembap dia la yg paling laju, nape plak nk minta bantuan plak' dulu dia tuduh makcik tu buat keja lembap, tp nk wat camne bro da syg kat dia kan so sume tu x nampak da. tula org kate kalo ngok org dgn mate mmg mcm tu lar. 

You May Also Like

0 comments