Shopping for Baby Stuff

by - 7:33 PM

Semalam aku dan suami pergi beli baju baby dan juga beberapa barang baby yang dirasakan perlu ada just in case aku terbersalin awal, tak sangka mahal betul baju baby ni, sepasang je da RM30 tu belum campur lain2 item lagi, so semalam dapatla 4 pasang baju baby, 3 lengan pendek dan seluar panjang, 1 lengan panjang dan seluar panjang dan satu je seluar pendek (stand by je), dan item lain yang aku beli, tuala, wet tissue, serbuk basuh baju baby. Tapi itu pun da RM152 wow.. 

Lepas ni ada macam-macam lagi item nak kena beli, kami beli pelan-pelan taknak la gelojoh sangat. kalau ikut nafsu semua aku nak beli serentak huhu

You May Also Like

0 comments