Blogstagram Giveaway | NerdiaxAynalMansor

by - 2:58 PM

FACT FOR YOU TO KNOW ABOUT THIS GIVEAWAY ;


Assalamualaikum,
Hey hi hello guys!

Here is another great giveaway for you guys!
Haha hari tu ada janji nak buat giveaway, (which make up giveaway) tapi rezeki collab ni dulu nampaknya. Nanti kita keep update pasal make up giveaway tu ya. Anywayyyy! Giveaway yang ditunggu-tunggu telah tiba! Blogstagram which is a collab giveaway antara blogger dan instragramer with Nerdia. Dapatlah merasa kek sedap nanti. Apa lagi hadiah yang anda semua bakal menang? 

Stand a chance to win ;
2 winners 
(one instagram winner & one Blog winner)
Who will win....

1 Mini Chocolate Gateau 6" inch &
A box of mystery prizes worth RM50!!


Giveaway bermula dari 28th August 2015 and berakhir sehingga diumumkan kelak. Haaaaaaa.. ada chance lah nak ajak kawan-kawan lain join giveaway ni. 

1. Giveaway ni terbuka untuk yang duduk di area Lembah Klang sahaja. Sorry :( sebab takkan la kita nak hanta kek by post kan. Terbalik pulak kek nanti. 

2. AND! akan ada dua pemenang satu dari instagram and satu dari blog! :)) yang bakal memenangi hadiah yang sama ya :)

3. Aynal akan post another entry and on Instagram as well just in case the giveaway will be ended soon.SEKARANG TIADA LAGI TARIKH TUTUP :)

4. Pemenang akan diumumkan di blog ini and Nerdia Instagram pada 2 hari berikutnya selepas tarikh tutup which again tidak dinyatakan lagi bila tarikh tutup giveaway ni :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :


Penyertaan Instagram :

Untuk penyertaan Instagram, boleh rujuk pada Instagram acc @nerdia . boleh lah sambil-sambil tu jenguk instagram Nerdia untuk cuci mata tengok kek yang ada hikk hikk. 

Penyertaan Blog :

1. Tulis entry yang bertajuk "Blogstagram Giveaway | NerdiaxAynalMansor"
-----> (Copy & Paste kandungan entry ini)

2. Follow blog ini, Aynal Mansor

3. Follow Instagram @Nerdia

4. Jangan lupa untuk Tag 3 rakan blog anda untuk sertai giveaway ni!

Dah settle??? boleh lah kawan-kawan letakkan link penyertaan & nama instagram anda di ruangan komen di bawah ini. !! :) 

So Aynal nak wish good luck okay! :))

Thank you for reading!
Till Then. 
_________________________________________________________________

Sedih tak dapat join tapi kita sebarkan pada kawan-kawan yang duduk area Lembah Klang bolehlah join =)

You May Also Like

2 comments

  1. Ya Allah terima kasih awakk sebab sudi tolong post entry ni. Thanks yaaaa. salam perkenalan :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga heheh tak dapat join sebab berada diluar kawasan huhuhuhu jadi sebarkan pada kawan2 yg ada dalam kawasan hehehe

      Delete