Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

by - 2:53 PM

KLIK SINI

Syarat-syaratnya mudah je...

1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini :

3. Dalam entry tu , pastekan 3 entry yang menarik perhatian korang .. Korang boleh lah godek-godek entry Lyssa yang lepas . Tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal lyssa pergi mana-mana ke . Paste je . Contoh macam ni :

http://www.lyssasecret.com/2011/12/tips-nak-follower-beriban.html
http://www.lyssasecret.com/2012/02/tutorial-printscreen-cara-mudah.html
http://www.lyssasecret.com/2015/08/tutorial-cara-letak-widget-instagram-di.html

4. Lepas dah settle JANGAN LUPA paste link entry korang untuk segmen ni di ruangan komen di bahagian bawah ni .

Senangkan nak masok bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...

Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AHKIR esok tau . 1 SEPTEMBER 2015 [11.59 pm]

Siapa cepat dia dapat !!!! >_<

You May Also Like

2 comments