Terima Kasih Jusco Permas

by - 9:59 AM




Semalam aku pergi Jusco dengan parent aku dan Husna sebab nak beli ubat nyamuk dan dinner sekali kat situ.

Punyalah ramai dan panjang orang beratur. Tapi disebabkan kat kedai2 luar xde jual, aku pun gagahkan diri juga la beratur walaupun panjang. Mula2 ok lagi tapi da dekat setengah jam lenguh gak pinggang aku, pastu aku pi la kat kaunter ekspress sebab ngok kaunter tu da x ramai orang.

Bila pembantu cashier tu nampak aku, dia terus panggil aku suruh bayar di kaunter khidmat pelanggan, pastu dia bagitau 'Next time kalau beratur panjang2 akak x yah beratur akak terus je kaunter khidmat pelanggan ni k'

Jadi aku agak terharu la juga sebab prihatin juga warga Jusco ni pada ibu mengandung macam aku ni.

You May Also Like

0 comments